Riving av garasjer starter imorgen 10.04.2024

Vi ønsker å gi dere en oppdatering angående det kommende rivearbeidet på garasjene, som vil starte fra i morgen. Vi er glade for å kunngjøre at prosjektet er nå i gang, og maskinene er allerede på plass.

-          Vi forstår at dette kan medføre visse forstyrrelser, og vi vil gjøre vårt beste for å holde dem til et minimum. Vi ber om deres forståelse for eventuelle ulemper dette kan medføre. Vennligst husk å sikre eventuelle personlige eiendeler i garasjene deres før arbeidet begynner.

 -          Vi har også arrangert midlertidige parkeringsalternativer med parkeringsselskapet. Dere kan parkere i tilgjengelige områder, inkludert over gresset. Vi ber dere respektere eventuelle merkede områder og følge instruksjonene fra parkeringsselskapet.

-          Det er viktig å merke seg at inngangen til nødutkjøringsveier må være åpen til enhver tid. Biler som hindrer tilgangen til nødutkjøringsveiene vil bli bøtelagt. Dette er avgjørende for sikkerheten til alle beboere, så vi ber om deres samarbeid for å opprettholde tilgjengeligheten til disse veiene.

 -          Vi vil holde dere oppdatert med jevnlige meldinger angående prosjektets fremdrift og eventuelle endringer. Samtidig oppfordrer vi dere til å følge anleggsskiltene og markerte områder nøye for å sikre en trygg og effektiv gjennomføring av rivearbeidet.

 Vedlagt finner dere en detaljert kopi av arbeidstidsplanen for prosjektet. Vennligst merk dere at denne planen er ikke helt nøyaktig, men gir et generelt bilde av hva som vil skje. Etter rivingen av garasjene vil den store parkeringsplassen midlertidig bli omgjort til parkering for omtrent 90 biler. Inntil dette er klart, ber vi dere finne parkering der det er mulig uten å hindre viktige tjenester som hjemmehjelp, sykebil, søppelhenting og brannbil. Vi har informert parkeringsselskapet om at kontroller ikke skal omfatte biler som står utenfor oppmerkede områder.

Vedlagt finner dere en detaljert kopi av arbeidstidsplanen for prosjektet. Denne vil gi dere oversikt over når rivearbeidet vil pågå ved ulike blokker. Firmaet starter med riving av garasjene ved 15 blokka, deretter ved 24 blokk og Buss stopp-området, og til slutt i midten som er øverst av 13 blokka.

Fremdriftsplan rev 1

Rivingsplan tegning

 


Return
Apr 9, 2024 Category: Generelt Posted by: styret