News

"Viktig informasjon: Endringer i adkomst til borettslaget og busstransport"

Posted by: styret Category: Generelt

Innkjøring til borettslaget kun blir gjennom det nye parkeringsområdet. Både innkjøringen der bussen snur og oppe på toppen ned til øvre tun blir sperret. Det innebærer også at busstoppet på oppsiden av den store parkeringsplassen må brukes til både av og påstigning. Hvis noen kjører med bussen helt ned til der den snur, må de gå eller bli med bussen tilbake til den store parkeringsplassen, siden det ikke er tillatt med gjennomgang i anleggsområdene

More

Riving av garasjer starter imorgen 10.04.2024

Posted by: styret Category: Generelt

Vi ønsker å gi dere en oppdatering angående det kommende rivearbeidet på garasjene, som vil starte fra i morgen. Vi er glade for å kunngjøre at prosjektet er nå i gang, og maskinene er allerede på plass. -          Vi forstår at dette kan medføre visse forstyrrelser, og vi vil gjøre vårt beste for å holde dem til et minimum. Vi ber om deres forståelse for eventuelle ulemper dette kan medføre. Vennligst husk å sikre eventuelle personlige eiendeler i garasjene deres før arbeidet begynner.  -          Vi har også arrangert midlertidige parkeringsalternativer med parkeringsselskapet. Dere kan parkere i tilgjengelige områder, inkludert over gresset. Vi ber dere respektere eventuelle merkede områder og følge instruksjonene fra parkeringsselskapet.   Takk for forståelsen og samarbeidet deres.

More

INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING 2024

Posted by: styret Category: Generelt

Trykking av innkallingen til årets generalforsamling er noe forsinket. Den er lagt ut offentlig på Bonabo og din hjemmeside der. Men papirutgaven er lovet nå på mandag. INNKALLING TIL GENERALFORSAMLING 2024

More

Montering av egne varmepumpe

Posted by: styret Category: Generelt

1.       Leiligheter på bakkenivå kan installere varmepumper med utedel boltet fast i betongfundament under bygning. Rør og kabler må legges skjult under fasadeplater. De på bakkenivå kan også benytte seg av løsning som er beskrevet under punkt 2. 2.       Leiligheter over bakkenivå må montere utedel på kortside av balkong mot trappoppgang (der det finnes), eller det som passer best for leiligheten. Styret må ha dokumentasjon på at installasjon er utført av autorisert leverandør/installatør og ved montering på balkong, at tilstrekkelig «drypp-panne» med frostsikkert avløp er montert ned til avløp/rennesten på balkongen.

More

Godkjent garasjeprosjektet fra Sandefjord kommune -:)

Posted by: styret Category: Generelt

Borettslaget har nå fått godkjent garasjeprosjektet fra Sandefjord kommune. Det vil bli satt igang riving av våre gamle garasjer og planering for flest mulige midlertidige parkeringsplasser så raskt som mulig over Påske. Det som ikke har blitt fjernet fra garasjene innen da vil bli kastet sammen med selve garasjen. Styret ønsker alle en fin og fredfylt påske.

More
Page 1 of 4> >>